Dua Lipën e kërcënojnë me vdekje?

465

Duket se këngëtarja shqiptare është duke u përballur me një situatë aspak të këndshme, pasi është këcënuar disa herë me vdekje. Në një intervistë së fundmi, e pyetur se kë zgjedh midis Taylor Swift dhe Kanye West, Dua Lipa ka zgjedhur Kanye, por kjo ka nxitur fansat e Swift të kërcënojnë këngëtaren.
“Zgjodha Kanye sepse më pëlqen hip hop-i. Muzika e Taylor është e mrekullueshme, por fansat e saj prej tre ditësh më dërgojnë mesazhe kërcënuese”, është shprehur Dua.

Ndërkohë këngëtarja shqiptare dhe Taylor Swift kanë relata te mira me njëra-tjetrën, ndërsa nga ana e Swift ende nuk ka ndonjë deklaratë lidhur me sjelljen e fansave të saj.