Sot ne 'Ertugrul', Bamsi del hapur kunder vendimit të Dyndar, ja kush e shikon i pari Ertugrulin

527

Bahadir bej kërkon të bëjë për vete bejleret duke blerë votën e tyre.
Bamsi del hapur kunder vendimit të Dyndar beut për shitjen e hanit.
Edhe Turguti kërkon të vazhdojnë ëndrrën e Ertugrulit dhe të mos migrojnë.

Cili është i pari që shikon që Ertugruli është gjallë?