UEFA: Gjatë ndeshjes të bëhen 4 zëvendësime

486

Shëndeti i futbollistit është primar dhe për shkak të ngarkesës së ndeshjeve UEFA gati të bëjë ndryshimin e madh në historinë e futbollit.
Organi qeverisës i futbollit evropian do të miratojë zëvendësimin e katërt në të gjitha ndeshjet dhe në çdo rrethanë.
Në takimet e kaluara ekzekutive, UEFA miratoi për të kryer sprova në fazat përfundimtare të Kampionatit Europian të femrave U-19 (në Gjermani) dhe 2017 (Gjeorgji) dhe Kampionatin Europian U-21 për meshkuj (në Poloni).
Pas studimit të zhvilluar në këto turne, UEFA duket e vendosur për të bërë këtë ndryshim përfundimisht.