Gledian Llatja në krye të bashkisë Elbasan edhe për 4 vite, mund Luçiano Boçin me 10% diferencë

108

Kandidati i PS Gledian Llatja ka marrë fitoren në bashkinë Elbasan përballë kandidatit të Berishës dhe Metës, Luçiano Boçi.

Sipas të dhënave zyrtare të KQZ, Gledian Llatja ka marrë 55.03% ndërsa Luçiano Boçi 44.97%. Kjo tregon se Gledian Llatja do të qeverisë Elbasanin edhe për 4 vitet e ardhshme.