“Shes trupin për të mbajtur dhe rritur fëmijët”, 25- vjeçarja tregon historinë e dhimbshme

221

Një 25-vjeçare nga Gramshi ka treguar historinë e dhimbshme dhe jetën e vështirë që bën për të rritur dy fëmijët e saj.

25-vjeçarja nga Gramshi që ka dy fëmijë, tregon për “abcnews” se detyrohet të shesë trupin e saj në mënyrë që të ketë të adhura dhe t’u siguroj jetesën fëmijëve të saj.

Ajo tregon se është ndarë nga burri dhe se për shkak të braktisjes edhe nga institucionet detyrohet të prostituojë në hyrje të qytetit të Elbasanit.’

“Në radhë të parë gjendja e rëndë ekonomike sepse nuk mund t’i mbaj fëmijët me një rrogë normale në Shqipëri. Fitoj 70-80 mijë lekë në natë” ka treguar ajo.

Rolanda siç vendosi ta quajmë, shitjen e trupit e paragjykon dhe vetë, madje tregon se disa e kanë dhunuar.

“Edhe më kanë dhunuar, ka njerëz të mirë po ka dhe të këqij. Shumë, shumë e ofenduar, shumë shumë keq, por për fëmijët do bëj çdo gjë,” tha 25-vjeçarja.

Dëshiron të lerë rrugën, të nisë një jetë re. Thotë se do të largohet jashtë vendit e të bëjë punë të ndershme. Ish-bashkëshorti e pengon.

Ajo ka treguar se dëshiron të lerë rrugën, të nisë një jetë re, por që nuk largohet dot e jashtë vendit e të bëjë punë të ndershme, pasi e pengon ish-bashkëshorti.

“Ai nuk më jep prokurën për të ikur jashtë. Institucionet të ndihmojnë njerëzit që janë si puna ime. Të na japin një prokurë nëse burri s’ta jep” tha e reja.