NATO vlerëson me medalje ushtarët shqiptarë në Afganistan

124

NATO ka vlerësuar vajzat e djemtë e kompanisë së III “Puma” të batalionit të II të këmbësorisë me shërbim në Herat për profesionalizmin dhe dispiplinën e treguar në kryerjen e detyrave.

Lajmin për vlerësimin e trupës ushtarake shqiptare e ka bërë të ditur Olta Xhaçka në një postim në Facebook, ndërsa shprehet krenare për këtë gjë.

“Vajzat dhe djemtë e kompanisë së III “Puma” të batalionit të II të këmbësorisë me shërbim në Herat u vlerësuan nga NATO për profesionalizmin dhe disiplinën e treguar në kryerjen e detyrave të ngarkuara në misionin Resolute Support.”