Kur gishti i dytë i këmbës është më i gjatë se të tjerët…

754

Leximi i shputave të këmbëve ka qenë praktikë në Kinë para 5000 vjet.
                        Në kulturën e tyre, thuhet se këmbët janë pasqyrë e trupit tonë.
Nëse gishti i dytë i këmbës tuaj është më i gjatë se gishtat e tjerë, kjo nënkupton se ju jenienergjetik dhe ideator.
Por ndërkohë, dini të jeni edhe shef i mirë.
Duket se e paska të mirën e saj, edhe ai gishti në dukje i parëndësishëm.