MUAJI I RAMAZANIT, MYFTINIA SHKODËR PAKO ME USHQIME PËR PËRSONAT PARA DHE TETRAPLEGJIKE

678

Myftinia Shkoder ne kuader te muajit te Ramazanit ka dhuruar mengjesin se e shtunes pako ushqimore per personat para-tetraplegjike ne Shkoder.
Ne total jane shperndare 30 pako ushqimore.