PASI U BË DREJTORE E SOROSIT, ILVA TARE TREGON SE KUSH DO TË JETË KRYEMINISTËR PAS RAMËS

813

Përveçse moderatore e emisionit “Tonight”, Ilva Tare është edhe drejtuese e bordit të organizatës SOROS. Prej disa kohësh gazetarja ka qenë anëtare e bordit, por së fundmi mori drejtimin e tij.
“Këta të Sorosit vendosin fatet e botës”, I tha Ermali sot Ilvës. “Po si mendon ti vendosnin fatet e botës dhe do e shanin?”, iu përgjigj Ilva.
“A jeni mason ju?”, e pyeti Ermali dhe në këtë moment u shënjestrua në ballë. “Hiqe pyetjen, hiqe pyetjen”, bërtiti moderatori.
“Thonë që këta njerëzit e Sorosit vendosin kush do jetë kryeministër, kë keni vendosur që do jetë kryeministër pas
Edi Ramës?”, e pyeti Ermali Ilvën e cila iu përgjigj: “Nesër kemi lënë një mbledhje, mbarojmë emisionin dhe flasim”.