Dita e Verës, Elbasani blindohet me forca speciale

554

Është shtuar vemendja për ditën e verës në Elbasan, për shkak se në këtë qytet ka mbërritur kabineti qeveritar për të zhvilluar një mbledhje dy ditore. Policia lokale ka hartuar një plan të rreptë masash për të siguruar qetësinë dhe rendin publik dhe shmangur incidentet e mundshme.
Sipas njoftimit zyrtar, 321 forca policore do jenë të angazhuara dhe do të ndihmohen edhe nga forcat speciale të Tiranës. Shumë rrugë do të jenë të bllokuara dhe aty nuk do të lejohet lëvizja apo parkimi i mjeteve.
Ndër to janë bulevardi “Aqif Pasha”, nga Stadiumi deri tek 1 Maji. Në zonen prej stadiumit e deri tek “Pallati i Sportit” nuk do të lejohen parkimet apo qëndrimi i mjeteve. Mjetet e tonazhit të rëndë nuk do të lejohen të qarkullojnë në rrugën Elbasan-Librazhd.