Fotot unike që u shkrepën në momentin e duhur, ja çfarë fshihet pas tyre

543

Një foto mund të jetë e barabartë me mijëra fjalë, për këtë arsye kjo shprehje është shumë e përdorur në rrjetet sociale.Mirëpo ka foto që me të vërtetë e dëshmojnë një situatë të tillë që nuk mund të ripërsëritet edhe sikur të duam ose të përpiqemi me çdo kusht për ta realizuar.
Në listën e mëposhtme ju tregojmë disa nga fotografitë epike që dëshmojnë se në një sekondë mund të ndryshojë totalisht rrjedha e ngjarjeve.
Secila prej tyre përbën një histori unike dhe asnjë reagim apo kënd poze nuk mund ta bëjë të duket njëlloj.
Shfletoni galerinë dhe komentoni nëse edhe ju keni foto të tilla, me reagime që nuk mund t’i realizojë askush tjetër./joq

Kur je lodhur me kafshët e zakonshme shtëpiake dhe ke vendosur të birësosh një delfin.

Kur të refuzon edhe një peshk.

Kur nuk e di që këta janë peshq stingray, dhe nuk kane helm ne trup, por jane shume miq me njerezit


Kush nuk e di që disiplina është e mërzitshme?

Kur dita të shkon keq