Brenda dy viteve Korça me terminal të ri per autobuzat

460

Nisi puna për ndërtimin e Terminalit të Autobusëve në Korçë.

12000 m2 sipërfaqe në afërsi të unazës së qytetit, do të transformohet për të krijuar një vendqëndrim bashkëkohor për 500 automjete të transportit të udhëtarëve çdo ditë.

Investimi prej 2 milion dollarë do të realizohet brenda 24 muajve dhe do shërbejë për 80 000 udhëtarë në vit.