Shkodra pa energji elektrike dhe pa ujë të pijshëm, njoftimi që duhet ta lexojnë të gjithë…

747

Pas njoftimit nga ana e OSHEE për stakim të energjisë elektrike

Ndërmarrja e ujësjellësit njofton edhe ndërprerjen me ujë për shkak se do stakijë pompat nga mungesa e energjisë dhe ju kërkon qytetarëve që të marrin masa ja njoftimi:

N J O F T I M

Njoftohen të gjithë qytetarët e Shkodrës se për arsye të punimeve në rrjetin elektrik, do të ketë stakim të energjisë elektrike nga ana e OSHEE ditën e Ejte datë 28/06/2018 nga ora 08:00-16:00. Për këtë arsye, gjatë këtij orari, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë në qytet.

• Ju lutemi, merrni masa për të krijuar rezerva uji për gjatë kësaj kohe.

• Ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve dhe administratorëve të pallateve, që të stakojnë pompat individuale për t’i mos i shkaktuar defekte.

• Me ardhjen e ujit, mbani rubinetin hapur për disa minuta për shpërlarjen e tubacioneve para përdorimit te ujit.

Duke ju kërkuar ndjesë për mungesën e ujit ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj !

DREJTORIA

Ujësjellës – Kanalizime Shkodër