Shpërthen Fatos Nano: Kujdes nga ky shpellar!

713

Ish kryeministri Fatos Nano është një nga figurat më të rëndësishme të jetës politike në vend.
Edhe pse në virtualitet, çdo postim i tij, tërheq mjaft vëmendje. Këtë herë ish kryeministri është rikthyer për të denoncuar, një individ, të cilin e cilëson “shpellar”.
“Një “Shpellar” që hiqet si fatosnano, tenton të përdorë figurën dhe emrin, por gjithmonë e kam thënë që nuk kam pasur adresë Facebook. Për më tepër po postoj disa foto të cilat ky personi në fjalë ka folur në emrin tim.
Bëni kujdes mos bini prehë e mashtrrimeve… Me respekt
Fatos Nano”, shkruan Nano.