“Nuk bëj më Fifty Shades of Grey”

457

Do të shfaqet në sallat e kinemave me filmin “Fifty Shades Freed”, i treti i sagës së famshme, dhe Jamie Dornan ka thënë se kjo është hera e fundit që interpreton personazhin Christian Grey.
Aktori 35-vjeçar deklaroi se është “shumë i vjetër” për të qenë pjesë e skenave erotike si ato të filmave që bazohen në librat e E.L. James.
“Mendoj se kam mbaruar me këta filma. Nuk ka më libra, të tre i kemi bërë. Vetëm nëse Erica shkruan një tjetër. E di që jam i vjetër për këto gjëra tani”, tha Dornan.