Sulmet nga Rusia/ Ukraina: Janë vrarë 3 500 ushtarë rusë, kapur 200 robër, rrëzuar 14 avionë…!

363

Në ditën e tretë të pushtimit të Ukrainës nga Rusia, ushtria ukrainase ka publikuar atë që ata pretendojnë se është një shpërthim i humbjeve të Rusisë.

Mediat e huaja bëjnë me dije se deri më tani janë vrarë më shumë se 3500 rusë të përfshirë në pushtim dhe pothuajse 200 janë zënë robër.

Ndër të tjera bëhet me dije se Rusia deri më tani ka humbur edhe 14 avionë, 8 helikopterë dhe 102 tanke.

Ndërkohë deri më tani Rusia nuk ka pranuar ndonjë viktimë nga ushtarët e saj dhe deri më tani BBC nuk është në gjendje të verifikojë në mënyrë të pavarur asnjë nga këto pretendime të Ukrainës.