‘3vis’ sjell hitin “You don’t know my shqipe” /Habit artisti me origjinë shqiptarë, shpalos në klip flamurin gjigand KUQ E ZI (VIDEO)

1037

“You don’t know my shqipe” është kënga me e re që është publikuar së fundmin në YouTube nga këngëtari i talentuar ‘3vis’.

Devis Ndreu i lindur në Itali por me origjinë shqiptarë i është bashkuar tregut muzikor, duke sjellë këngën e tij të parë e cila është pritur mjaft mirë nga publiku. Kënga është xhiruar në Itali, por nuk mungon Flamuri Kuq e Zi, ashtu siç artisti edhe pse i lindur në Itali nuk e harron kurrë shqipërinë, vëndin të cilin e admiron.

Simboli kuq e zi me përmasa gjigande 14 metra i gjatë dhe 14 metra i gjerë ka habitur edhe Italianët, i cili valvitet mbi pallatin me të famshëm të Brescias. Kënga e publikuar për festat e nëntorit nga artisti talentuar ‘3vis’, flet për një bashkim të shqiptarëve të shpërndarë kudo në për botë.

Artisti i talentuar në një intërvistë “Exclusive” thotë se konkurenca për të nuk ekziston, ndërsa premton shumë për tregun muzikor, ku në projektët e tij të adhshme, që pritët ti publikojë së shpejti artisti thotë se do të jenë Supër-Hite.

https://www.youtube.com/watch?v=vL_ZxbmPLAw