Irani dhe “këpucët”, futbollistët në “Rusi 2018” zbathur! (Foto)

475

Ndeshja e parë në “Rusi 2018” ekipi përfaqsues i Iranit ka qënë një kaos i vërtetë në aspektin logjistik, duke patur parasyshë embargon e vendosur nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës kundër shtetit Iranian ekipi i tyre i futbollit e ka pas të pamundur që të furnizohet me këpucë nga e kompanisë Amerikane “Nike”

Në një evenimet të tillë si Kupa e Botës sigurisht që të gjithë ekipet kanë sponsorët e tyre që paguaj mijëra euro dhe plotësojnë të gjitha nevojat për bazë materiale,

por që me futbollistët e Iranit nuk ka ndodhur kështu pasi vetë futbollistët janë detyruar që ti blejnë këpucët e futbollit në tregjet ruse pak orë para fillimit të ndeshjes kundër Marikut.