Transporti falas në Tiranë, Belind Këlliçi mbërrin në stadium me autobus

121

Kandidati i opozitës për Bashkinë e Tiranës, Belind Këlliçi, mbërriti në stadium me një autobus të badhë.

Mbërritja me autobus simbolizonte një nga premtimet kryesore të fushatës së tij, atë të transportit publik falas.

Ideja e Këllicit është ironizuar nga socialistët dhe mediat pranë qeverisë, ndërkohë kandidati i opozitës e mbron idenë e tij duke dhënë shembuj të tjerë nëpër botë se si funksionon ky shërbim dhe thotë se do ta financojë me paratë që sot i jepen kompanisë fantazmë të inceneratorit.

null