Duhet ndërhyrja e ushtrisë në mënyrë të menjëherëshme!

179

Ndryshimi i vitit të mbrapshtë 1997 me vitin 2022 është se atëherë ishin të gjithë të armatosur, ndërsa tani janë vetëm “ushtritë” e grupeve kriminale. Policia, e ka të pa mundur që të mbajë nën kontroll Qarkun e Lezhës. Pjesa më e madhe e tyre kërcënohen me vëndin e punës pothuajse çdo ditë, sa herë që instiktivisht tentojnë të bëjnë detyrën.

Tashmë, askush nuk ka më frikë se po përgjohet, se mbjell kanabis, se fallsifikon firmën apo dokumentat e pronësisë.
Si të mos mjaftonte rritja e kostos së jetësës, nepotizmi, shthurja e administratave, ikja masive e 20-25 vjeçarëve , i shtohet edhe gjëndja kriminale në vënd.


Për ne që kemi zgjedhur të jetojmë në #lezhe, #Kurbin apo #rreshen situata po bëhet çdo ditë dhe më e vështirë.

Shkuan gazetari Elidon NDREKA