Ja kush është shqiptari që u fut në stadium në ndeshjen Real Madrid-Mançester Siti!!?

468

Shqiptari që hyri në fushën e stadiumit “Bernabeu” të Madridit në ndeshjen e champions Real Madrid – Manchester Sity është një djalosh shqiptarë nga Shkupi i cili quhet Agim, jeton në Frankfurt të Gjermanisë dhe menaxhon një klub nate shumë të njohur “GIMI Events”