Bursa dhe këmbimi valutor, 12 shkurt 2022

164

Monedha e eurozonës shitet sot me 121.6 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 106.9 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 144.6 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 84.5 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 115 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.92 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.