OSSHEE në Lezhë vendoset në gjendje gadishmërie

373

Prezantohet plani i masave për natën e ndërrimit të viteve dhe ditët e para të janarit

OSHEE në Lezhë ka prezantuar planin e masave për të përballuar me sukses ngarkesën elektrike që krijohet gjatë natës së ndërrimit të viteve. Prej ditësh specialistët, ingjinierët dhe Drejtori i OSSHEE, z. Edmir Perndreca, kanë qënë në terren për të ndërhyrë në zonat problematike dhe krijuar kushtet më të përshtatshme për të evituar ndërprerjet e energjisë këto ditë festash.

Kjo drejtori ka bërë publike grupet e punës, personat përgjegjës dhe kontaktet e tyre për qytetarët të cilët mund të dërgojnë informacion për çdo avari të mundshme në rrjet. Sipas informacioneve që vinë nga grupi i menaxhimit të situatës behet e ditur se janë ngritur pesë ekipe gatishmerie dhe çdo ekip ka drejtues një inxhinier grupi i cili do të koordinojë punën në rast avarie sipas listës së mëposhtme!

Ekipi Qytet
Edlir Reçi cel: 0694148276
Ekipi Ishull-Zejmen
Orges Troksi Cel: 068 627 5780
Ekipi Balldre-Kallmet
Nikolin Marku Cel: 069 463 4882
Ekipi Shengjin
Gentian Kolmarku Cel: 69 386 3544
Ekipi Shënkoll-Tale
Marjo Lajthia Cel: 69 414 7780


Të gjithë këto numra janë të përgjegjesave të grupeve të punës që do të funksionojnë për Gatishmeri Teknike deri me datë 04-01-2022! Për çdo defekt abonentet do tu drejtohen këtyre numrave dhe ky përsonel lidhet me grupet e punës për kthimin e energjisë në kohë reale!

Fakti që ky institucion ka në krye të saj një ingjinier elektrik që ka sherbyer prej vitesh në të gjithë rajonin e Lezhës ka bërë që edhe ndërhyrjet e planifikuara të jenë më efikse e për pasojë të zgjidhen në kohë të shpejtë avaritë e ndodhura dhe të shkurtohet ndjeshëm periudha e ndërhyrjes.

Për herë të parë prezantohet një plan masash duke bërë publike grupet e punës dhe ndarjen sipas zonës së mbulimit. Nga ana tjetër është kërkuar edhe bashkpunimi i qytetarëve për të njoftuar në kohë reale, por edhe të denoncojnë mos kryerjen e punës nga grupet përgjegjëse në terren.