Batoni-18 milionë në muaj nga spitali privat, por Blushi e kalon shumëfish. A është qeveria pas këtyre pagesave?

382

Analisti dhe pronari i një portali online në Tiranë merr, Baton Haxhiu paguhet 18 milionë lekë në muaj nga një spital privat.

Spitali amerikan e paguan atë si drejtor të marketingut në listëpagesë por në fakt spitali amerikan ka dikë drejtor në këtë detyrë.

Paratë që merr Batoni mund të jenë porosi e qeverisë për lobimin e Ramës dhe emisionet talk show ku ftohet në tv e Tiranës, ose pagesë për ndikim për licensim në Kosovë të shërbimeve të spitalit.

Por gazetari më i paguar ëashtë Ben Blushi që ka marrë si pagë për janarin e 2021 në pozicionin e drejtorit të top channel shumën prej 240 milionë lekëve të vjetra.

Kjo shumë është sa 1/4 e oagesave mujore që qeveria jep për kompanine e inceneratorëve. a.b