Realiteti i hidhur në një foto…

443

Sa ka gëzuar, pritur, shpresuar, ënderruar, kjo dhe qindra e mijëra të tjerë… nga ndryshimi i sistemit, nga diktaturë në “demokraci” nga premtimet e bujshme, nga sloganet kaq te bukura si “Ta bejme Shqiperine si gjithe Europa”…etj

Por zhgënjimi është tmerrësisht dramatik dhe traumatik. Ata që fituan vërtetë jane politikanet, pushtetarët, hajdutët, mashtruesit, të korruptuarit, dhe kriminelët… që na klasifikuan ndër vendet më të korruptuara… Ku Ishim?… Ku jemi?.. Ku vemi?!..

Kjo foto e fiksuar nga reporteri Bujar PECA tregon gjithçka në tealitetin e trishtë shqiptarë.