FOTOGRAFI HISTORIKE !

542

Pjestarët e delegacionit shqiptarë në Vjenë, Austri, nga e majta Gjelosh Gjoka, vojvoda i Kastratit; Vat Marashi, bajraktari i Shkrelit; Abdi Kola, bajraktari i Shalës dhe Llesh Miloti prej Zadrimes, viti 1916.

(Marrë nga llogaria e Vasel Gilës në fb