Dollari pëson rritje, mësoni çfarë ndodh sot me tregun valutor

155

Ditën e sotme vihet re një rritje e lehtë e dollarit në kursin e Këmbimit Valutor. Ndërkohë që Euroja, Paundi Britanik dhe Franga Zvicerane nuk kanë pësuar ndryshime.

Kursi i këmbimit valutor si më poshtë:

Paundi Britanik : Blihet 143, Shitet 144.2

Dollari: Blihet 104, Shitet 104.8
Euro: Blihet 121.3, Shitet 121.8

Franga Zviceriane: Blihet 112.6, Shitet 113.4

Dollari pëson rritje, mësoni çfarë ndodh sot me tregun