Lëkundje të forta tërmeti në Shqipëri, ndihet në disa qytete të vendit, ja ku ishte epiqendra

227

Lëkundje tërmeti në vend janë ndjerë pak minuta më parë. Sipas IMSC tërmeti ishte me madhësi 5.1.

Epiqendra e tërmetit raportohet të jetë në Lezhë.

Mësohet se lëkundjen janë ndjerë në Lezhë, fushë Krujë, Durrës, Shkodër dhe Tiranë.