Turistët hungarezë bllokohen në mes të lumit, i shpëtojnë zjarrfikësit

120

3 turistë hungarezë janë shpëtuar nga forcat zjarrfikëse të Maliqit pasi kishin mbetur të bllokuar në mes të lumit, pranë fshatit Plovisht.

Ata po përpiqeshin të kalonin lumin me makinë, por kanë mbetur të bllokuar për shkak të rrymës së fortë dhe thellësisë së ujit.

Fatmirësisht të 3 turistët, 2 burra dhe 1 grua, kanë mundur të dalin, falë ndihmës që iu është dhënë dhe nuk kanë pësuar asnjë lëndim.