Tenderi korruptiv në RTSH me vlerë 1 mln dollarë, kush janë 3 bashkëpunëtorët e Thoma Gëllçit! Zbardhen emrat

181

Sipas Report Tv i cili ka mësuar se kanë rënë në pranga Julian Tapia, Alban Malaveci dhe Ervin Muraj.

Të tre janë anëtarë të Komisionit të Vlerësimit të Ofertave të cilët kanë bashkëpunuar në Thoma Gëllçin, në tenderin korruptiv prej 1 mln euro.