Florjan Binaj ironizon kryeministrin në protestë: Rama si Nusreti (Foto)

166

Aktori Florjan Binaj i është bashkuar protestës së qytetarëve para Kryeministrisë kundër rritjes së çmimeve, të bukës, karburantit dhe energjisë.

Binaj tha se qeveria duhet të mbaj përgjegjësi për situatën dhe se qytetarët nuk mund të paguajnë dhe për gabimet që bën vet mazhoranca.

“Faleminderit të gjithë që jeni sot këtu! Jeni të mrekullueshëm! Jemi për atë pabarazi që u shkaktohet qytetarëve. Kur kemi gabim ne e paguajmë ne, kur e ka gabim qeveria e paguajmë sërish ne. Kjo nuk është e drejtë, për fëmijët që duam të rrisim në këtë vend, për të gjithë ata të rinj dhe të reja që nuk kanë mundë si të marrin një shtëpi. Faleminderit të gjithë ju që keni ardhur! Edhe më shumë duhet të jemi”, tha ndër të tjera Florian Binaj.

Florjan Binaj ironizon kryeministrin në protestë: Rama si Nusreti