Përdorimi i Propolis zgjidhja e duhur kundër koronavirusit

275

Muajt që po kalojmë janë më të vështirët e vitit, variantet e reja të virusit janë forma më agresive për sa i përket përhapjes, si rrjedhojë për çdo njeri ka rrezik të shtuar. Por, çfarë është e rëndësishme për ne ?! Në qoftë se infektohemi sa të rrezikuar jemi?

Studimet tregojnë që njerëzit që kanë simptomat e mëposhtme janë më të prirur ndaj rrezikut:

 • Ftohje të shpeshta
 • Alergji
 •  Dhimbje të kyçeve dhe muskujve
 • Dhimbje koke të shpeshta
 • Probleme me barkun
 • Shërim i vonuar i plagëve
 • Lodhje kronike (lodhje dhe dembelizëm)
 • Stres dhe çrregullime të gjumit

Në qoftë se ju ose ndonjë pjestar i familjes ka të paktën dy nga këto shenja, atëherë ndiqni me kujdes këshillat ne vazhdim.

Natyrshëm lind pyetja: Si mund ta zvogëlojmë rrezikun?

Pasi ka kaluar më shumë se një vit e gjysmë, tani janë evidentuar shumë të dhëna të cilat mund të na ndihmojnë të marrim vendimet më të mira sesi të përgatitemi për këtë periudhë.

Studimet e fundit shkencore kanë vënë në dukje veprimtarinë anti-virale që kanë substancat që gjenden në disa lloje të propolisit. Qendra kombëtare për kërkimet biologjike në Amerikë, tregon se përfundimisht, propolis vepron si antiviral për një gamë të gjerë të viruseve. Personat të cilët përdorin propolis kanë shumë më pak rrezik se të tjerët.

Një zgjidhje e thjeshtë dhe me shumë efekt në aktivitetin antiviral është përdorimi i Propolis blete Emune i cili është një suplement 100% natyral, i krijuar nga kombinimi i disa llojeve të propolisit të bletës dhe që jep një rezultat të shkëlqyer dhe uljen e riskut pa asnjë efekt anësor.

Shumë studiues e shohin këtë produkt si një nga zgjidhjet më të mira për parandalimin dhe përballimin e sëmundjeve të ndryshme, qofshin ato me natyrë bakteriale ose virale. Mjafton të përmendim këtu Institutin Kombëtar të Shëndetit në SHBA (NCBI) ,i cili ka publikuar studime të ndryshme rreth propolis dhe e sheh atë si një potencial shumë të madh kundër variantit aktual dhe varianteve të reja.

Por a është Propolis Emune kaq i mirë sa thuhet? Le ta shohim pak më në detaj.

Çfarë është propolis blete Emune?

Tek bletët janë vërejtur disa nga dukuritë më mahnitëse dhe të përkryera të natyrës. Mënyra se si ato luftojnë armiqtë mikroskopikë siç janë viruset, bakteret dhe patogjenë të ndryshëm të lë pa fjalë. Propolis është lënda çudibërëse që ato krijojnë dhe përdorin për këtë gjë . Bletët mbulojnë çdo vatër dhe hapësirë me propolis duke asgjësuar çdo armik të padukshëm që mund të cënojë koloninë.

Zbulimi dhe përdorimi i kësaj substance misterioze ka ndihmuar njerëzit që nga antikiteti dhe deri më sot për të luftuar ndaj sëmundjeve të ndryshme. Sipas studimeve të fundit të NCBI, propolis blete nga vende të ndryshme të botës ka efekte pozitive të veçanta, të cilat i nevojiten trupit për të pasur një rezultat sa më të mirë.

Duke patur 28 elementë bioaktivë dhe 78 flavonoide, Propolis blete Emune është i vetmi që lufton viruset dhe ju ndihmon të shmangni infektimin, ose ta kaloni me simptoma të lehta.

Propolis Emune është zbërthimi i sekretit të natyrës dhe si rezultat është krijuar një anti-viral 100% natyral dhe pa asnjë efekt anësor. Propolis Emune përdoret gjerësisht si terapi suportive kundër coronavirusit.

Si konkretisht i lufton propolis viruset?

Studimet e fundit tregojnë qartë se ekstraktet e propolis, që vijnë nga vendet me klimë të butë, siç është edhe Propolis blete Emune ,luftojnë një gamë të gjerë të llojeve të viruseve, përfshirë coronavirus dhe variantet e tij. Mekanizmi i detajuar i aktivitetit antiviral që bën të mundur propolis nuk është plotësisht i njohur. Por, ka shumë mundësi që propolis ndalon hyrjen e viruseve në brendësi të qelizës ,duke e bllokuar makinerinë e riprodhimit të viruseve.

Të gjithë në këto ditë kemi nevojë për një zgjidhje të thjeshtë, prandaj është shumë e nevojshme që të përfitojmë nga përdorimi i Propolis blete Emune.

Pasi Propolis Emune të qarkullojë në trupin tonë , ai do të asgjësojë një pjesë të madhe bakteresh, virusesh dhe qelizash kancerogjene, duke i dhënë një frymëmarrje sistemit imunitar, i cili tashmë mund të fokusohet aty ku problemet janë më të mëdha.

Por nuk mbaron me kaq, elementët bioaktivë që Propolis Emune përmban janë kaq të vyera për ndërtimin e anti-trupave të rinj të sistemit imunitar.

Përdorimi i Propolis Emune do ta bëjë sistemin tuaj imunitar të jetë i gatshëm të përballojë çdo armik të paftuar.

Mekanizmi si propolis lufton viruset

Përfitimet nga përdorimi i propolis blete Emune:

 • Përforcon sistemin imunitar
 •  Anti-inflamator (kundër viruseve të ndryshëm dhe ftohjeve të zakonshme)
 •  Përmirësues i sistemit kardio-vaskular
 •  Ndihmon në funksionalitetin e mëlçisë
 •  Rrit dukshëm vitalitetin
 •  Frenues dhe parandalues i sëmundjeve

Por kujdes! Propolis Emune:

 • Gjendet me veshtirësi në këtë periudhë
 •  Sasitë janë të limituara

Pyetje dhe përgjigje

Përse Propolis Emune është kaq i kërkuar?
Sepse është e vetmja zgjidhje natyrale pa asnjë efekt anësor për të luftuar virusin dhe variantet e tij

Duhet ta përdorin vetëm të moshuarit?
Në fakt duhet përdorur nga të gjithë grupmoshat, Propolis Emune ka suplementet bioaktive 100% natyralë që trupit tonë i nevojiten kaq shumë.

Si përdoret?
Përdorimi i Propolis Emune është shumë i thjeshtë, duhet të konsumosh vetëm 1 kapsulë në ditë. Për më shumë mënyra e përdorimit gjendet edhe brenda kutisë.

Përfundimi: A duhet ta blej tani?

Me pak fjalë Propolis Emune është një mundësi e artë që na vjen si shpëtim në këtë periudhë të vështirë. Mos e lini veten pas dore një veprim i thjeshtë sot mund të shmang një hall të madh nesër.

Merreni tani! Mos e lini për më vonë, oferta mund të përfundojë.

Bëhu heroi i familjes dhe i njërëzve të afërm, ata mund të mos ta kenë këtë informacion që ti po lexon.