Çfarë do të ndodhë nesër në Tiranë? OSHEE del me njoftimin e rëndësishëm

61

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se ditën e nesërme do të stakohet energjia elektrike në disa zona të Tiranës.

Kështu ndërprerje do të ketë pjesërisht në rrugën Teodor Keko, Zona e Tregut Ushqimor dhe Qyteti i Nxënësve.

Njoftimi i OSHEE:

Stakim, 16 shtator

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, nesër, datë 16 shtator do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

09:00-16:00

Pjesërisht: Rruga “Teodor Keko”

09:30- 14:00

Pjesërisht zona e tregut ushqimor , Qyteti i Nxënësve