SURPIZA e madhe / Kush është kandidati më i votuar i PS në Shkodër

218

I pari renditet Benet Beci me 1491 vota të grumbulluara, ndërsa e ndjekin Paulin Sterkaj me 813 vota dhe Ilir Beqaj i treti me 689 vota.

Ndërkohë kandidatja për deputete Edona Bilali ka arritur të grumbullojë 442 vota.

Në Qarkun e Shkodrës ku Partia demokratike fitoi 5 mandate, ndërsa Partia Socialiste 3, ndërsa e treta ishte PSD me 2 mandate dhe LSI vetëm 1.

Shefi i shtabit të PS-së për qarkun e Shkodrës, Ilir Beqaj do të mbetet jashtë Parlamentit. Shkak për këtë është bërë marrja e mandatit të dytë nga Partia Socialdemokrate e Tom Doshit që ka marrë dy mandate.