Toka nuk gjen qetësi, dy goditje të njëpasnjëshme tërmeti godasin Shqipërinë, ja ku ishte epiqendra dhe sa ballë

100

Dy lëkundje të njëpasnjëshme tërmeti kanë goditur mëngjesin e sotëm vendin tonë.

Lëkundja e parë ishte me magnitudë 3.3 ndërsa e dyta 3.5.

Të dyja lëkundjet për shkak të thellësisë së vogël janë ndjerë nga qytetarët.

Toka nuk gjen qetësi, dy goditje të njëpasnjëshme