Demokratët “harrojnë” masat anti-COVID, grumbull në shesh si në kohë normale

35

Ajo që bie në sy nga organizimi i Partisë Demokratike për hapjen e fushatës elektorale është grumbullimi i qindra njerëzve në sheshin “Nënë Tereza”.

Ndonëse jemi në kohë pandemie dhe Komiteti Teknik i Ekspertëve ka ndaluar grumbullimet e më shumë se dhjetë personave, duket sikur ky rregull nuk “ekziston” për demokratët.

Militantët e PD janë mbledhur në shesh dhe nuk mbajnë as maskë, as respektojnë distancën sociale. Me flamuj të PD në duar, ata janë mbledhur si në kohë normale.