Nëse do të votohej sot, opozita fiton me diferencë të madhe

58

Në emisionin ‘Çim Peka LIVE’ po prezantohet sondazhi i katërt i kompanisë ‘Flame Tree Advisors’.

Edhe gjatë këtij sondazhi qytetarët shqiptarë i janë përgjigjur pyetjes se për kë do të votonin nëse zgjedhjet do të zhvilloheshin sot.

38.5 për qind e qytetarëve do të votonin për koalicionin PD-Aleanca për Ndryshim

38.9 për qind e qytetarëve do të votonin për Ramën dhe Partinë Socialiste

9.2 për qind e qytetarëve do të votonin për Lëvizjen Socialiste për Integrim (LSI)

Koalicioni PD-Aleanca për Ndryshim do të fitonte zgjedhjet me 47.7 % të votave, ndërsa Rama do të merrte veç 38.9 për qind.

Më poshtë, përgjigjet e sondazhit:

Image