Një fëmijë 18-muajsh përplaset aksidentalisht nga babai i tij

71

Një fëmijë 18-muajsh vdiq të shtunën në mbrëmje pasi u përplas aksidentalisht nga makina e babait të tij.

Tragjedia ndodhi në një zonë të barit, ndërsa familja ishte kineze. Sipas mediave të huaja, i vogli ndodhej pas makinës, por i ati nuk e pa dhe e përplasi.

Pas aksidentit, me një makinë private, djali i vogël u dërgua në spital, por mbërriti i pajetë.