Tirana “zbardhet”, moti i ftohtë sjell dëborën e parë

86

Ashtu siç pritej, moti i ftohtë që ka interesuar të gjithë vendin nuk ka  anashkaluar kryeqytetin.

Temperaturat e ulta dhe reshjet e vazhdueshme kanë shndërruar shiun në dëborë, fenomen ky i pazakontë në Tiranë, dhe që pritet nga banorët me kuriozitet.

Sipas parashikimeve, reshje të tilla mund të përsëriten edhe gjatë orëve të natës.