Fatos Nanon nuk e rehabiliton dot as Zoti!

112

Kam kohë që nuk i ndjek debatet televizive në TV-të tona. I refuzoj për mungesa të shumta sidomos në artikulimin e gjendjeve reale në të cilat gjendemi dhe lëngojmë. Po ashtu se rrallë thuhen të vërteta. Aq më pak hasen qasje të drejta! Lëndohen të pamundurit, ata që s’kanë asnjë za përfaqësues, e nga ekranet tona vijnë modele dhunuesish të shumtë, por kryesisht ata politikë.

Kam kohë që nuk i ndjek debatet televizive në TV-të tona. I refuzoj për mungesa të shumta sidomos në artikulimin e gjendjeve reale në të cilat gjendemi dhe lëngojmë. Po ashtu se rrallë thuhen të vërteta. Aq më pak hasen qasje të drejta! Lëndohen të pamundurit, ata që s’kanë asnjë za përfaqësues, e nga ekranet tona vijnë modele dhunuesish të shumtë, por kryesisht ata politikë.

Nga Nikoleta Kovaçi