Publikohet videoja e fundit e Maradonës, para se të vdiste. Ja çfarë tha… (Video)

105

“Ju e dini që nuk më pëlqen intimiteti, por kur jam me njerëz të mirë dal nga vetja ime. Një puthje Luka. Leopoldo Hakido Lukegropa”, – thotë më tej argjentinasi, i cili më pas përshëndet doktorin personal, që e operoi. Vetë Luque është në qendër të vëmendjes së hetuesve. Mesazhi i tij audio, publikuar ditët e fundit, ka treguar një version më të errët të neurokirurgut, i cili flet për vdekjen e Diegos, duke përdorur tone përbuzëse (bullafiqi po vdes duke dhje*ë), ndërsa po kthehej te Jana, një nga vajzat e Maradonës, e cila këmbënguli për shtrimin e babait në spital, në një institucion të specializuar.

Sipas raporteve nga gazeta argjentinase “La Nacion”, psikiatrja Agustina Cosachov akuzohet gjithashtu për diagnostikim të rremë. Mjekja psikiatre, afër Luque, pretendohet se ka falsifikuar një certifikatë ku thuhej se pacienti i saj ishte “i vëmendshëm, i orientuar personalisht, në kohë dhe hapësirë”.