Njoftim i rëndësishëm për ata që udhëtojnë drejt Italisë.

63

Autoriteti i Aviacionit Civil ndau një njoftim të rëndësishëm me ata qytetarë që kanë planifikuar një udhëtim drejt Italisë të premten.

AAC u shpreh se në datën 29 janar, nga ora 13.00 deri në 17.00 do të ketë një grevë nga kontrollorët e trafikut ajror.

Për këtë arsye, Autoriteti i Aviacionit Civil këkroi nga shoqëritë ajrore dhe pasagjerët që të informohen për statusin e fluturimit të tyre.