Salsano Rrapi thumbon kolegen: Nuk di të lahet, as të vishet.

90

Një status shpotitës në llogarinë e aktorit Salsano Rrapi në Instagram mori jo pak vëmendje, ndonëse ai nuk kishte zbuluar se kujt i drejtohej ai mesazh shpotitës.

Nuk dihet se cila është kolegia për të cilën Salsano i ka ato thumba, e me gjithë pyetjet dhe kureshtjen e ndjekësve, moderatori i “Portokalli” nuk preferoi të zbulojë më shumë.