Vajzat e mitura u gjetën pas 3 ditëve të zhdukura sot. (Detajet e reja kush i shoqëronte)

190

Të tjera detaje mësohen nga historia e dy vajzave të mitura që u zhdukën në ditën e parë të këtij viti dhe u gjetën sot në Përmet.

Mësohet se të miturat kanë qëndruar dy ditë në Sarandë dhe sot në mëngjes ato kanë mbërritur në Përmet.

Ato kanë shkuar në hotelin kryesor në qytetin e Përmetit, kanë dhënë dokumentacionin e tyre duke marrë një dhomë për të qëndruar ditën e sotme.

Policia e dinte që do vinin në hotel dhe të gjitha hotelet kishin marrë informacion që nëse do paraqiteshin minorenet të njoftonin policinë.Mësohet gjithashtu se 46 vjeçari i përmendur në fillim se i shoqëronte ishte shoferi i furgonit dhe vajzat nuk kanë qenë të shoqëruara me një tjetër person.