Dy vajza janë fëmijët e parë të 2021

94

Në orët e para të vitit 2021 kanë ardhur në jetë dy vajza.

Lajmi u konfirmua nga Ministria e Shëndetësisë.

Të porsalindurat gëzojnë shëndet të plotë dhe erdhën në jetë në maternitetet e Tiranës.