Krim i rëndë brenda familjes, katër viktima

120

Një krim i rëndë tronditi Komunën e Vitisë në Kosovë këtë të mërkurë.

Mediat kosovare raportojnë se katër anëtarë të një familjeje kanë humbur jetën, ndërsa dyshimet e para janë që një burrë të ketë vrarë gruan dhe dy djemtë e tij dhe në fund ka kryer vetëvrasje.

Akoma nuk ka asnjë informacion zyrtar se pse ka ndodhur ngjarja