Denoncoi mungesën e mjeteve dhe stafit në Urgjencë/ Pushohet nga puna mjeku Ilir Allkja

99

Mjeku i Urgjencës Kombëtare pranë QSUT-së, Ilir Allkja, për shkak të shkeljes së etikës në punë, thuhet në dokumentin e firmosur nga Enkelejd Joti.

Prej fillimit të pandemisë, mjeku Allkja, është bërë zëri i dhjetra denoncimeve, për shkak të kushteve ku janë të detyruar të punojnë stafet mjekësore, ku në nisje të pandemisë mungonin dhe elementët bazë.

Sipas vendimit të QSUT-së, çdo punonjës i këtij institucioni, nuk duhet të bëjë në publik komente të papërshtatshme, të tilla si; vërejtje mbi politikën apo programe të Institucionit, deklarata apo opinone personale që mund të interpretohen si zyrtare, sepse po i del kundër administrates, apo punonjësve të tjerë të institucionit.

Vendimi i dhënë nga drejtori Joti: