Të shtëna me armë, qëllohet ndaj policisë

108

Një ngjarje e rëndë raportohet nga Elbasani. Një qytetar është duke qëlluar me armë në mënyrë të pakontrolluar.

Deri më tani mësohet se nuk ka persona të lënduar. Nga të dhënat e para bëhet fjalë për një 45-vjeçar që ka kundërshtuar kontrollin e banesës dhe më pas ka qëlluar me armë policinë dhe tani po qëllon në mënyrë të pa kontrolluar.