Lajm trishtues: ngahet nga jeta gazetari i TVSH dhe i Deutsche

140

Lajmin tronditës e jep Gazetari Gaspër Marku ku ndër të tjera shkruan


Sapo më njoftuan, se gazetari i mirënjohur i Radio Shkodrës, TVSH, Deutsche Welle në shqip, si dhe i mediave lokale Lek Plani, ndërroi jetë në Tiranë. Për orarin e ceremonisë mortore do të njoftohet në një moment të dytë.
Ngushëllime familjes “Plani”, pushofsh më paqe, kolegu, shoku, miku ynë i mirë, Leka!