Lajmi i mirë për të gjithë shqiptarët! Greqia merr vendimin më të fundit

161

Një lajm i mirë për të gjithë shtetasit shqiptar bëhet me dije nga Ministria Greke e Emigracionit dhe Azilit, ku në njoftimin zyrtar thuhet se është zgjatur vlefshmëria e lejeve të qëndrimit dhe vërtetimeve të aplikimit.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme bën me dije se dokumentet e lëshuara nga shteti helen, të cilat kanë skaduar gjatë periudhës 1 janar 2020 – 31 korrik 2020, do iu zgjatet vlefshmëria deri më 31 mars 2021.

Ndërsa për dokumentet që janë lëshuar nga 1 gusht 2020 dhe me datë skadence deri 31 mars 2021, u zgjatet automatikisht vlefshmëria me 8 muaj nga data e tyre fillestare e skadimit.

Hyrja në fuqi e lejeve të qëndrimit që do të lëshohen fillon ditën pasardhëse nga data e skadimit të lejes së qëndrimit të listuar.

Kjo nuk vlen për lejet e qëndrimit dhe vërtetimet e aplikimit që janë rinovuar tashmë për një datë të mëvonshme.